Υπηρεσίες

Μετά το σχολείο τα παιδιά μελετούν στο χώρο μας όλα τα μαθήματα της επόμενης ημέρας, με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού σε αίθουσες ειδικά διαμορφωμένες, έως 5 ατόμων για να υπάρχει αποτέλεσμα. Υπάρχει επίβλεψη, καθοδήγηση και αξιολόγηση ώστε τα παιδιά να επιστρέφουν στο σπίτι χωρίς εκκρεμότητες. Στόχος μας, τα παιδιά να μάθουν να διαβάζουν μόνα τους αποτελεσματικά και να είναι υπεύθυνα. Παρέχεται η δυνατότητα ατομικής μελέτης.

Στο κέντρο μελέτης, τα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες έχουν τη δική τους θέση. Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό δημιουργεί εξατομικευμένο πρόγραμμα μελέτης, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε παιδιού. Επίσης, υπάρχει συνεργασία με λογοθεραπευτή.

Καθημερινά από τις 07:00 π.μ. παρέχεται 6ωρη και 8ωρη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση, με θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, εκπαιδευτικό και ξενόγλωσσο παιχνίδι, εισαγωγή στους Η/Υ, σχέδιο-ζωγραφική. Όλα αυτά σ΄ έναν χώρο ζεστό, ασφαλή, καθαρό σαν στο σπίτι... Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα ωριαίας φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης από Δευτέρα έως Σάββατο.

Κάθε Σάββατο αποτελεί μια έκπληξη στο Αλφαβητάρι! Κάθε Σάββατο μια νέα εμπειρία. Επισκέπτομαι το Αλφαβητάρι με τους φίλους μου. Ενώ οι γονείς μου εργάζονται ή κάνουν τα ψώνια τους, είμαι ασφαλής και ψυχαγωγούμαι δημιουργικά.

ΠΑΙΖΩ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΟΥΜΑΙ – ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΜΑΙ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ

Το αλφαβητάρι διοργανώνει παιδικά πάρτι. Το χειμώνα στον εσωτερικό του χώρο ενώ το καλοκαίρι στην όμορφη αυλή μας... Χορός, τραγούδι, μπαλόνια, παιχνίδια γνώσεων κυριαρχούν. Τα παιδιά διασκεδάζουν μαθαίνοντας.