Δραστηριότητες

Στο Αλφαβητάρι τα παιδιά δεν θα βαρεθούν ποτέ! Οι δραστηριότητες ξεκινούν από νωρίς το πρωί και τελειώνουν αργά το μεσημέρι, όταν και ξεκινά η απογευματινή μας μελέτη.

Ζωγραφική: ζωγραφίζουμε με διάφορους τρόπους. Με μαρκαδόρους, με ξυλομπογιές, κηρομπογιές και ακρυλικά χρώματα! Αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη ή δημιουργούμε πάνω σε ένα πατρόν.

Χειροτεχνίες: δημιουργούμε ευφάνταστες κατασκευές με απλά υλικά-ανακυκλώσιμα που δεν χρειάζεται η μαμά στο σπίτι ή με εξειδικευμένα υλικά κατασκευών που διαθέτει το κέντρο μας! Ελάτε να φτιάξουμε πρωτότυπες δημιουργίες!

Θεατρικό παιχνίδι: Μέσα από το θεατρικό παιχνίδι το παιδί μαθαίνει να εκφράζεται, αφήνει τη φαντασία του να μπει μπροστά… Παιχνίδια γνωριμίας, αυτοσχεδιασμού, παντομίμας, παιχνίδια ρόλων και συνεργασίας μέσα από τα οποία το παιδί κοινωνικοποιείται και μαθαίνει να συνεργάζεται! Διασκεδάζει και μαθαίνει ταυτόχρονα!

Εκπαιδευτικό και Ξενόγλωσσο Παιχνίδι: Παιχνίδια με λέξεις, παιχνίδια στον πίνακα, εκπαιδευτικά φύλλα εργασίας, κυκλοφοριακή αγωγή και πολλά άλλα συνθέτουν το παζλ των παιδαγωγικών μας δραστηριοτήτων! Επίσης στο Αλφαβητάρι τα παιδιά μαθαίνουν τα πρώτα τους Αγγλικά, μέσα από ένα πλούσιο υλικό που έχουμε φτιάξει αποκλειστικά εμείς για τους μικρούς μας φίλους. Κάθε παιδί έχει το δικό του τετραδιάκι που του προσφέρει το αλφαβητάρι και περικλείεται μέσα σε αυτό η πρώτη του γνώση.

Εισαγωγή στους Η/Υ: Μέσα από τους σύγχρονους υπολογιστές που διαθέτει το κέντρο μας το παιδί κάνει τα πρώτα του βήματα στον κόσμο της τεχνολογίας.